Embed Awesome Table on the New Google Sites

Follow

Comments

9 comments

  • Avatar
    HUNTER MÉXICO

    Its not funcional. Google ask for a log to see awesome table

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo (Edited )

    @HUNTER MÉXICO, 

    I just tested this now and it worked perfectly.

    Were you able to set the GSheets sharing settings properly? Click here to learn how.

    If the issue persists, please share your:

    AwesomeTable link
    Share with us your AwesomeTable & Google Sheets datasource so we can pinpoint where the problem is and provide the right solution at the soonest possible time. Detailed instructions here.

    Google Sheets datasource
    It's best to set the sharing settings to Anyone with the link. Click here to learn more.


    - Randy

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Driessen

    It works for me, but I'd like to know; How can I get rid of the "More info about"-part of each Answer?
    Same for the Share icon - is it possible to hide this?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo

    Hi @Nick.

    Could you share what specific template you're referring to so we can provide the apt solution?
    We'll wait for your reply.

    - Randy

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Driessen

    Hi Randy, that'll be the [TEMPLATE] FAQ with Accordions.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo (Edited )

    You just need to delete the section highlighted below (Fig. 1), Nick.
    Click here to learn how. Then refresh your view (F5) to see the change(s).
    Hope this helps. 

    - Randy

     

    Fig. 1

     

     

    Fig. 2

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Driessen

    Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Victor Leung

    I use the Announcement List template and try to create my news list. The Awesome table works perfectly when I run it in a fresh web page (https://awesome-table.com/-Lu9w06DK-G_o-UjpDad/view).

    However, when I embed it into my site page. I cannot click the link of each list item to go to other web pages.

    Please advise. Anything that I might have missed?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo

    Hi Victor Leung.

    This is a known issue with the New Google Sites and this has been documented here.

    Once on your HTML template, simply replace _top with _blank to resolve this issue. 

    - Randy

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.