Embed Awesome Table in the New Google Sites

Follow

Comments

13 comments

  • Avatar
    HUNTER MÉXICO

    Its not funcional. Google ask for a log to see awesome table

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo (Edited )

    @HUNTER MÉXICO, 

    I just tested this now and it worked perfectly.

    Were you able to set the GSheets sharing settings properly? Click here to learn how.

    If the issue persists, please share your:

    AwesomeTable link
    Share with us your AwesomeTable & Google Sheets datasource so we can pinpoint where the problem is and provide the right solution at the soonest possible time. Detailed instructions here.

    Google Sheets datasource
    It's best to set the sharing settings to Anyone with the link. Click here to learn more.


    - Randy

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Driessen

    It works for me, but I'd like to know; How can I get rid of the "More info about"-part of each Answer?
    Same for the Share icon - is it possible to hide this?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo

    Hi @Nick.

    Could you share what specific template you're referring to so we can provide the apt solution?
    We'll wait for your reply.

    - Randy

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Driessen

    Hi Randy, that'll be the [TEMPLATE] FAQ with Accordions.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo (Edited )

    You just need to delete the section highlighted below (Fig. 1), Nick.
    Click here to learn how. Then refresh your view (F5) to see the change(s).
    Hope this helps. 

    - Randy

     

    Fig. 1

     

     

    Fig. 2

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Driessen

    Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Victor Leung

    I use the Announcement List template and try to create my news list. The Awesome table works perfectly when I run it in a fresh web page (https://awesome-table.com/-Lu9w06DK-G_o-UjpDad/view).

    However, when I embed it into my site page. I cannot click the link of each list item to go to other web pages.

    Please advise. Anything that I might have missed?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo

    Hi Victor Leung.

    This is a known issue with the New Google Sites and this has been documented here.

    Once on your HTML template, simply replace _top with _blank to resolve this issue. 

    - Randy

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lilian Cheong

    Hello,

    I had been using the "Accommodation" template this while in classic Google Sites which works pretty well. As I was trying to use the same template on the New Google Sites, I'm encountering an issue pointing the URL on the action button included in this template.

    With classic Google Sites, each time when a page is created, the name of the page is being used as a reference. However with the New Google Sites, it is using an unique ID for each page created. In this case, how can I modify the URL to point to the right page on the action button?

    Thanks for the advices.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randolph Abelardo

    Hi Lilian Cheong.

    Please share your:

    AwesomeTable link - Share with us your AwesomeTable & Google Sheets datasource so we can pinpoint where the problem is and provide the right solution at the soonest possible time. Detailed instructions here.

    Google Sheets datasource - It's best to set the sharing settings to Anyone with the link. Click here to learn more.


    - Randy

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lilian Cheong (Edited )

    Hi Randolph Abelardo,

    Please find below my Awesome Table Link - https://awesome-table.com/-Lx5LXQwOKNxWiNyeujc/view and the Google Sheet datasource - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yJlm-SPEbbcHqQ0900msv6fQdhp13mVboMQGXFkj7Rs/edit?usp=sharing

    The highlighted URL is where I got from the new Google Site that is with the ID references.

    I had previously used the same template with classic Google Site where it works fine with the exact name of the site and pages.

     

    Thanks again for your help.

    Best regards,

    Lilian

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lilian Cheong (Edited )

    Hi Randolph Abelardo,

    I have another question as well, I tried on the "News Feed" template and I couldn't figure out where/how I could change the icons. Please advise. Thank you.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.